MM Ajotaito

SM Ajotaito -kilpailuissa kerätään cup-pisteitä ja parhaat osallistuvat UICR:n MM Ajotaito -kilpailuihin, jotka järjestetään joka toinen vuosi eri jäsenmaissa. Nämä kilpailut ovat aina vuoden tärkein tapahtuma, sillä mukana on jopa parisataa kuljettajaa kautta UICR:n jäsenmaiden.
MM 2018 Belgiassa
MM 2018 -kilpailut järjestetään Belgiassa. Tarkempi ajankohta ja sijainti täsmentyvät lähempänä.
MM 2016 Suomessa
Rahtarit ry järjesti kilpailut Jyväskylän Paviljongilla 25.-27.8.2016. Suomi on toiminut kisaisäntänä myös vuosina 1979 ja 1984. Kilpailun tulokset tästä linkistä.

mmlogo
MM 2014 Puolassa
Edelliset kilpailut järjestettiin Puolan Krakovassa 25.-28.9.2014. Toni Kuosmanen voitti puoliperäsarjassa kultaa ja Harry Winqvist kuorma-autosarjassa hopeaa.

Sarjakohtaisissa joukkuetuloksissa suomalaiset saivat kuorma-autossa kultaa, puoliperässä ja täysperässä hopeaa. Kokonaiskilpailussa Suomen joukkue sai pronssia.

>> MM Ajotaito 2014 tulokset (pdf) (195.1 KB)
>> täydelliset tulokset kisajärjestäjän sivuilta
>> kuvagalleria

MM ajotaito 2014 logo

MM-joukkue 2014Joukkueemme, joka edusti Suomea syyskuun 2014 MM-kilpailussa Puolassa. Oikeassa reunassa joukkueen johtaja Pentti Tiainen.

Rahtarit ry:n edustus

Rahtarit ry on ollut edustamassa Suomea täydellä joukkueella vuodesta 1977 lähtien. Suomea edustaa jokaisessa sarjassa kolme kuljettajaa.

Joukkue valitaan kahden edelllisen vuoden Rahtarit ry:n SM Ajotaito -kilpailujen tulosten perusteella. Vuoden 2016 kilpailujen joukkue on valittu parhaiten SM Ajotaito 2014 ja 2015 -kisoissa menestyvistä.

mmajotaito by Timo SulinMM Ajotaito 2012 Etelä-Afrikassa.