SM Ajotaito

Rahtarit ry järjestää vuosittain SM Ajotaito -kilpailut, jossa raskaan liikenteen kuljettajat mittelevät taitojaan monipuolisissa ajo- sekä kirjallisissa tehtävissä. Edelliset kilpailut järjestettiin Kuopiossa DB Schenkerin pihalla lauantaina 23.7.2016. Seuraavat ovat Hyvinkäällä lauantaina 29.7.2017.
Kilpailusarjat:
A = Kuorma-auto
B = Linja-auto
C = Puoliperävaunu
D = Täysperävaunu
E = Veteraanit, kisavuoden aikana 61 v tai enemmän täyttävät
Osallistuminen
Voit ilmoittautua kilpailuun täyttämällä lomakkeen. Kaikkien ilmoittautumisten on oltava kirjallisia, joten vaihtoehtoisesti voit lähettää toimistolle sähköpostia tai kirjeen/postikortin, jossa on mainittava jäsennumero, yhteystiedot sekä kilpailusarja.

smajotaito by HS

Parhaat MM-kilpailuun

SM-kilpailuissa kerätään cup-pisteitä ja tulosten perusteella parhaat kilpailijat osallistuvat UICR:n MM Ajotaitokilpailuihin, jotka järjestetään joka toinen vuosi eri jäsenmaissa. Nämä kilpailut ovat aina vuoden tärkein tapahtuma, sillä mukana on parisensataa kuljettajaa kautta UICR:n jäsenmaiden.

Edelliset MM Ajotaito -kilpailut pidettiin Jyväskylässä elokuussa 2016. Seuraavaa (vuoden 2018) kisajärjestäjää ei ole vielä valittu.

smajotaito pytyt by HS