SM Pilkki

Rahtareiden SM Pilkki järjestetään vuosittain yleensä maaliskuussa. Vuonna 2014 kisa oli Laukaassa ja vuonna 2015 Mikkelissä. Seuraavat kisat  järjestää Imatran osasto.

SM Pilkki 2016

Imatran Seudun Rahtarit järjestää SM Pilkki -kisat la 19.3.2016 klo 10-14 Puumalan Sahanlahdessa. Kilpailuun ei ole osallistumismaksua. Rahtarit ry tarjoaa ruokailun.

Ruokailun takia ilmoittautumiset 26.2. mennessä marjaleena.nokkonen(a)gmail.com tai puh. 045 234 0193.

Jos haluat yöpyä niin ota yhteys Sahanlahteen puh. 0400 140 678 tai cecilia.mattila(a)sahanlahtiresort.fi

Yöpyminen sisältää saunan ja aamupalan. Kahden hengen huone 100 e tai yhden hengen huone 75 e. Asuntovaunupaikka 15 e sisältää saunan, aamupala 15 e.