Koulutussali

Vuokraamme Rahtarikeskuksen tiloja yksityisille henkilöille, yhdistyksille sekä yrityksille. Koulutussali on suosituin tila, jota käytetään paljon mm. kokouskäyttöön, mutta se taipuu myös juhlien viettoon.

Lähes sadan neliömetrin sali on varustettu videotykillä, valkokankaalla, fläppi- ja valkotaululla sekä nopealla langattomalla internetyhteydellä.

Rahtarikeskus sali
Koulutussalissa on istumapaikkoja noin 40:lle.
Tilan luentopöydät ovat kooltaan 140x45 cm ja siellä on pehmustetut tuolit 40:lle osallistujalle. Kouluttajalle käytössä erikseen sovittaessa kannettava tietokone.

Koulutustila on yhdistettävissä avattavalla taiteseinällä ruokailutilaan, jolloin neliömäärä kasvaa 140:een. Ruokasalissa istumatilaa on 38:lle henkilölle.

Rahtarikeskus ruokailutila
Rahtarikeskuksen ruokailutila, joka yhdistyy takana näkyvään koulutussaliin.
Tiloissa on lisäksi teollisuuskeittiö, jota vuokraamme vain erityistapauksissa hygieniapassilliselle vuokraajalle.