Peruskiven muuraus

Rahtarikeskuksen peruskivi muurattiin Mäntsälän Linnatiellä tiistaina 29.9.2009. Yhdistyksen historiassa ainutkertaista tapahtumaa seurasi noin 50 kutsuvierasta.

Seremoniamestarin tehtävässä toimi aktiivijäsen ja kehitysryhmän puheenjohtaja Timo Kima.

Lieriö

Peruskiveen muurattavaan lieriöön suljettiin perustamisasiakirjan lisäksi alkuperäiset rakennuspiirustukset, Mäntsälän Rahtarikeskuksen jäsenkortti, Rahtarit-esite, Rahtarit-lehti 3/2009, 28.9.2009 ilmestynyt Mäntsälä-lehti sekä vuoden 2009 kolikkolajitelma.

Muurarit

Ensimmäisenä muuraamaan oli tarkoitus saada 4-vuotias pikkurahtari Oliver Suhonen isänsä Pasin avustamana. Jännitys vei kuitenkin voiton, mutta myöhemmässä vaiheessa Oliverkin uskaltautui muuraamaan.

Rahtarit ry:stä muuraamassa nähtiin puheenjohtaja Kimmo Puntti, perustajajäsenet Matti Itkonen ja Eero Mikkola, jäsensihteeri Hanna Seppä ja useita hallituksen jäseniä sekä osastojen puheenjohtajia.

Muurauskauhan varressa olivat lisäksi Mäntsälän Yrityskehitys Oy:n toimitusjohtaja Pekka Tikka, Uudenmaan liiton yhteyspäällikkö Esa Mänttäri sekä AMJ-Rakennuksen toimitusjohtaja Arto Hakala.