Putiigin tilausohjeet

Myymme tuotteita vain Rahtarit ry:n jäsenille. Mikäli et ole vielä jäsen, liity tästä.

Valitse eri tuoteotsikoiden alta haluamasi tuotteet ja lisää ne ostoskoriin. Verkkokauppa lähettää tilauksen Mäntsälän toimipisteeseemme, jossa varaamme tuotteet kahdeksi viikoksi ja lähetämme maksutiedot sähköpostina (tekstiviestinä, mikäli tilaat puhelimitse).

Maksun saavuttua tilillemme laitamme paketin kuljetusliikkeen mukaan. Kuljettaja soittaa vastaanottajalle sopiakseen toimitusajan ja paketti tuodaan kotiovelle saakka.

>> Putiiggi: MM Ajotaito 2016 -tuotteet
>> Työvaatteet
>> T-paidat
>> Muut vaatteet
>> Tarvikkeet

Toimituskulut

Käsittely- sekä postikulut ovat tilauksen summasta ja paketin painosta riippumatta 12 €.

Palautukset ja vaihdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus (ei koske poistomyyntituotteita). Palautusten ja vaihtojen postitus omakustanteisesti.

Putiigit Mäntsälässä ja Tampereella

Putiiggi Rahtarikeskuksessa (Linnatie 3, 04600 Mäntsälä) on avoinna arkisin klo 8-16 sekä koulutuslauantaisin klo 9-10.30. Tampereen toimistolla (Nuolialantie 31 D 13, 33900 Tampere) on rajoitetumpi tuotevalikoima. Tampereen putiiggi on avoinna arkisin klo 8-16.

Myymme vain jäsenille, joten muista ottaa jäsenkorttisi mukaan. Meillä voit maksaa käteisellä, luotto- tai pankkikortilla. Emme myy laskulle.

Mikäli kaipaat lisätietoja Putiigin toimituksista, ota yhteyttä: r-keskus(a)rahtarit.fi tai soita 03 3433 751, alavalinta 2.

Pidätämme oikeudet hinta- ja mallistomuutoksiin. Tuotekuvat ovat lehdessä ja kotisivuilla väreiltään suuntaa antavia.