Rahtarit-lehti

Rahtarit-lehti on 6 kertaa vuodessa ilmestyvä liikenteen aikakauslehti, joka toimii ammattikuljettajien vapaaehtoisjärjestö Rahtarit ry:n jäsenlehtenä. Se on yhdistyksen jäsenille sekä kannatusjäsenille tarkoitetun tiedotustoiminnan tärkein väline.

Lehti tarjoaa ajan tasalla olevaa ammatillista tietoa viihteellisemmänkin aineiston ohella. Lehdessä on myös yhdistyksen sekä osastojen tapahtumia ja tietoa jäsenille tarjottavista eduista.

Lehti ilmestyy helmi-, huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuussa. Tarkemmat tiedot mm. aineistopäivistä, ilmestymisajoista ja ilmoitushinnoista kuten myös tekniset tiedot löydät mediatiedoista (PDF).

Jakelu

Lehti postitetaan jäsenkunnan lisäksi kaikille Rahti-Rasteille sekä yhteistyökumppaneille, useille kuljetusalan kouluttajille ja ammatillista koulutusta antaville oppilaitoksille.

Lehti postitetaan kirjapainon postituspalvelun kautta. Lehden ilmestyminen on kiinni jakeluun tarvittavasta ajasta, joka on n. kaksi työpäivää. Kustantaja ei vastaa lehden postituksessa mahdollisesti tapahtuvista viiveistä.

Lehden 1/2017 osoitteellinen jakelu oli 32 171 kpl. Useimmiten lehteä painetaan 33 000 - 34 000 kpl.

Ilmoitukset

Ilmoitustila on varattava aina ennakkoon. Keskiaukeamaa lukuun ottamatta emme voi toteuttaa määräpaikkailmoituksia. Ilmoitusten tulee olla painovalmista materiaalia pdf-muodossa, aineiston toimitus: rahtarit(a)rahtarit.fi

Tarkemmat tiedot mediakortista ja tarvittaessa lisätietoa saa myös puhelimitse tai sähköpostitse toimiston aukioloaikana.

Mediakortti

>> Rahtarit-lehden mediatiedot (pdf) (2.1 MB)