Rahtarit-lehti

Rahtarit-lehti on 6 kertaa vuodessa ilmestyvä liikenteen aikakauslehti, joka toimii ammattikuljettajien vapaaehtoisjärjestö Rahtarit ry:n jäsenlehtenä. Se on yhdistyksen jäsenille sekä kannatusjäsenille tarkoitetun tiedotustoiminnan tärkein väline.

Lehti tarjoaa ajan tasalla olevaa ammatillista tietoa viihteellisemmänkin aineiston ohella. Lehdessä on myös yhdistyksen sekä osastojen tapahtumia ja tietoa jäsenille tarjottavista eduista.

Lehti ilmestyy helmi-, huhti-, kesä-, elo-, loka- ja joulukuussa. Tarkemmat tiedot aineistopäivistä ja ilmestymisajoista sekä mm. ilmoitushinnat saat mediatiedoistamme.

Jakelu

Lehti postitetaan jäsenkunnan lisäksi kaikille Rahti-Rasteille sekä yhteistyökumppaneille, useille kuljetusalan kouluttajille ja ammatillista koulutusta antaville oppilaitoksille.

Lehden 1/2016 osoitteellinen jakelu oli 31 734 kpl. Useimmiten lehteä painetaan 32 000 - 33 000 kpl.

Ilmoitukset

Ilmoitustila on varattava aina ennakkoon. Keskiaukeamaa sekä kansia lukuun ottamatta emme voi toteuttaa määräpaikkailmoituksia. Ilmoitusten tulee olla painovalmista materiaalia.

Toimitus pdf-muodossa, 300 dpi, leikkausvara (bleed) 3 mm. Aineiston toimitus: rahtarit(a)rahtarit.fi

Lisätietoja hinnoista, toimitusajasta ja -tavasta saa puhelimitse tai sähköpostitse toimiston aukioloaikana.

Ilmestyminen

Lehti postitetaan kirjapainon postituspalvelun kautta. Lehden ilmestyminen on kiinni jakeluun tarvittavasta ajasta, joka on n. kaksi työpäivää. Kustantaja ei vastaa lehden postituksessa mahdollisesti tapahtuvista viiveistä.

Teknistä tietoa

Lehden koko: A4 = 210x295 mm, sis. marginaalit 15 mm. Ilmoitukset voivat ulottua marginaalien yli.
Leikkausvara: 3 mm
Ohjelmat: Adobe InDesign CS4 ja Adobe Photoshop CS4.
Painopaikka: Forssa Print Oy

Mediakortti

>> Rahtarit-lehden mediatiedot (pdf) (2.1 MB)