Power Truck Show

11.8.-12.8.2017

Rahtarit Power Truck Showssa
Tervetuloa tutustumaan toimintaamme, vaihtamaan kuulumisia tai vaikka liittymään jäseneksi - jollet sitä jo ole! Mukana on myös rajoitettu valikoima Putiigin tuotteita.

Löydät meidät jo aiemmilta vuosilta tutulta osastolta U3106.
Yleistä Power Truck Showsta
Power Truck Show on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista sekä monipuolisimmista kuljetusalan messutapahtumista. Kansainvälinen kuljetusalan messutapahtuma järjestetään jo kolmattatoista kertaa 11.-12.8.2017 Kauhavalla Härmän Powerparkissa.

Näyttelypäivät ovat yleisölle avoinna perjantaina kello 10.00-18.00 ja lauantaina 10.00-18.00. Lauantaina tapahtuma jatkuu valoshow'lla 20.00-23.00. Paikalle odotetaan 35 000 kuljetusalasta sekä rakennelluista ja maalatuista rekoista kiinnostunutta kävijää.

Tarkemmat tiedot tapahtumajärjestäjän sivuilta >>