SM Ajotaito 2018

28.7.2018 klo 9:00-20:00

Raskaan liikenteen ammattikuljettajien ajotaidon SM-kilpailut järjestetään lauantaina 28.7.2018 Vaasan ABC:n piha-alueella.

Sarjat:
A) kuorma-auto, B) linja-auto, C) puoliperävaunu, D) täysperävaunu, E) nuoret (max. 21 v. / yli 12 t kuorma-auto), F) pakettiauto (max. 3,5 t) ja G osastojen välinen joukkuekilpailu (osallistuja sarjoista A-D).
Säännöt
Tutustu vuodelle 2018 päivitettyihin kilpailusääntöihin >>
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tulee sääntöjen mukaan tehdä kirjallisesti, emmekä voi ottaa ilmoittautumisia vastaan puhelimitse.

Varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt 30.6. Nyt on mahdollista vielä ilmoittautua mukaan jälki-ilmoittautumisen kautta 100 €:n ilmoittautumismaksulla. Huom! Jälki-ilmoittautuminen päättyy viikko ennen kilpailupäivää eli 21.7. ja sen jälkeen ilmoittautumisia ei oteta enää vastaan.

Jälki-llmoittautuminen tulee tehdä myös kirjallisesti joko netin lomakkeella: www.rahtarit.fi/smilmoittautuminen,
sähköpostitse: koulutus@rahtarit.fi tai kirjeitse:
Rahtarit ry, Nuolialantie 31-33 D 13, 33900 Tampere.

Sisällytä ilmoittautumiseesi nimi, jäsennumero, osoite, puhelinnumero, sähköposti sekä kilpailusarja (A, B, C, D, E tai F).

Huomaathan, että jälki-ilmoittautumisen kautta ei ole mahdollista osallistua osastojen väliseen joukkuekilpailuun, jonka ilmoittautumisaika on päättynyt 30.6.

Tervetuloa kilpailemaan Suomen Mestaruudesta!