Rahtariviikko

11.6.-15.6.2018 klo 10:30-15:00

HelmiSimpukan saunallisilla asemilla vietetään Rahtariviikkoa ma - pe 11. - 15.6.2018. HelmiSimpukka -ketju ja Rahtarit ry toivottavat kaikki rahtarit lämpimästi tervetulleeksi juhannussaunaan!

Shell-rahtariviikko

Rahtariviikon ajan asemat ovat täynnä loistavia tarjouksia ja etuja Rahtarit ry:n jäsenille ympäri Suomen. Juhannussaunaan osallistujille annetaan lahjaksi pyyhesetti, joka sisältää pyyhkeen lisäksi pesuaineet ja etukuponkeja.
Rahtareiden edustus paikalla ja liittymistarjous

Rahtariviikon rahtaripäivinä asemilla on myös Rahtarit ry:n edustaja lähtökohtaisesti klo 10.30 - 15,  katso aikataulu alta ja tule tapaamaan meitä! Mikäli et vielä ole jäsenemme, kannattaa nyt viimeistään liittyä! Liittyessäsi jäseneksemme Rahtariviikon rahtaripäivänä HelmiSimpukka -asemalla, säästät liittymismaksun 20 € ja maksettavaksesi jää vain vuoden 2018 jäsenmaksu 35 €. Lisäksi saat jäsenkorttisi mukana lounaskupongin HelmiSimpukka-ravintolaan. Tutustu jäsenetuihimme jo etukäteen: Rahtarit ry:n jäsenedut >>

Voit tutustua myös jo etukäteen EU:n tietosuoja-asetuksen mukaiseen rekisteri- ja tietosuojaselosteeseemme, joka tulee hyväksyä jäseneksi liittymisen yhteydessä: Rahtarit ry:n rekisteri- ja tietosuojaseloste >>

Lämpimästi tervetuloa Rahtariviikolle saunomaan, herkuttelemaan sekä tutustumaan niin HelmiSimpukan palveluihin kuin Rahtareiden toimintaan ja vaihtamaan kuulumisia!

Asemat ja aikataulu

Katso tästä aikataulu ja HelmiSimpukka -asemat, joilla Rahtariviikkoa sekä rahtaripäiviä vietetään. Useimmat asemat saunoineen ovat avoinna ympäri vuorokauden (ainoa poikkeus on Laukaa Lievestuore, joka palvelee klo 05 - 24). Rahtareiden edustus on paikalla rahtaripäivinä klo 10.30 - 15 (Pihtipudas klo 12 alkaen).

Maanantai 11.6. Ii

Maanantai 11.6. Äänekoski Hirvaskangas

Tiistai 12.6. Siilinjärvi

Tiistai 12.6. Ylöjärvi