Rahtareiden keilailun SM-kisat

12.8.2017

Rahtareiden keilailun 20. SM-juhlakisat 12.8. Kilpailuvuoro klo 12.00.

Pelitapa: 6 s. eur, keskiarvotasoituksin 70 % (210 – ka), max. 39 p/s

Finaali: henkilökohtaisella tasolla 3 parasta pudotuspeliin (1 s.) heti alkukilpailun jälkeen

Kilpailumaksu: 40 €

Sarjat: henkilökohtainen, parikisa (samaa piiriä edustavat keilaajat)

Palkinnot: rahana ja lahjakortteina sarjojen 3-4 parhaalle, paras naiskeilaaja palkitaan

Kilpailunjohtaja & ilmoittautumiset:
Asko Pippuri Keilaseura Kanuuna ry, 050 564 9418, pippuri.asko@gmail.com

Osallistumisoikeus kaikilla Suomen Keilailuliittoon rekisteröityneillä keilaajilla, joilla on voimassa oleva Rahtarikortti.  Pariskunnan (avio-/avopari) tai perheen (vanhempi/lapsi) toinen jäsen voi olla rekisteröimätön “ei-Rahtari”.

Yhteinen illanvietto Hotelli Rauhalahdessa klo 19, alkaen ruokailulla.

Mahdollisuus yöpymiseen Kylpylähotelli Rauhalahdessa, varauskoodi RAHTARIT 15.7.2017 mennessä. Katiskaniementie 8, 70700 KUOPIO | 030 608 30 | myynti@rauhalahti.fi | www.rauhalahti.fi