Syyskokous ja pikkujoulut

24.11.2018 klo 13:00-22:00

Rahtarit ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään Hyvinkääsalissa (Kauppatori 1, Hyvinkää) la 24.11.2018. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja yhdistyksen sääntömuutos.

Yhdistyksen pikkujouluja vietetään Ravintola Hopealyhdyssä (Hämeenkatu 2-4, Hyvinkää) la 24.11. klo 18 alkaen.

OHJELMA:

klo 13.00 Kokouskahvit
klo 13.40 Matti Esko esiintyy
klo 14.00 Syyskokous
klo 18.00 Pikkujoulut
klo 20.00 alkaen Janne Tulkki esiintyy

Illan aikana myös arpajaismyyntiä ja joulupukin vierailu. Muista ottaa mukaan pieni joulupaketti (noin 5 €) pukinkonttiin.

PIKKUJOULUILLALLINEN, RAVINTOLA HOPEALYHTY

Pikkujouluillallista nautitaan Ravintola Hopealyhdyssä buffetpöydästä. Illalliskortin hinta on 32 € / hlö.

MAJOITUS, SCANDIC HYVINKÄÄ

Majoitus 24.-25.11. hintaan:
- 1hh Standard -huone 84 € / vrk
- 2hh Standard -huone 99 € / vrk

Hinnat sis. majoituksen, hotelliaamiaisen, asiakassaunan ja internet-yhteyden.

VARAUKSET 24.10.MENNESSÄ (PIKKUJOULUILLALLINEN / MAJOITUS):

Pikkujouluillallisen ja / tai majoituksen varaukset ke 24.10.2018 mennessä varauskoodilla ”RAHTARIT”.

Illallista varatessasi muista ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Puhelimitse: 019 429 1100 (pvm/mpm) – huom! kielivalinnan jälkeen valinta 3 / vastaanotto

Sähköpostilla: hyvinkaa@scandichotels.com

YHTEISKULJETUKSET SYYSKOKOUKSEEN / PIKKUJOULUIHIN

Yhteiskuljetukset kulkevat kolmea eri reittiä – alustavat reitit ja aikataulut alla, jotka vahvistuvat ilmoittautuneiden myötä. Kaikki kuljetukset lähtevät lauantaiaamuna ja saapuvat perille kokouskahvien aikaan. Paluumatka käänteisesti seuraavana päivänä menomatkalla sovitulla aikataululla, lähtö kuitenkin viimeistään klo 12 Hyvinkäältä. Tarkemmat tiedustelut ja paikkavaraukset suoraan alla mainituille kuljetusten yhteyshenkilöille – varaathan paikkasi ma 19.11. mennessä!

JUVA (8.00) – MIKKELI – KOUVOLA – MÄNTSÄLÄ – HYVINKÄÄ (12.45)

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot: Jari Pursiainen / 0500 653 277

PORI (9.00) – TAMPERE (10.30) – HYVINKÄÄ (12.45)

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot: Kai Pihl / 0400 592 093

SEINÄJOKI (05.30) – JYVÄSKYLÄ – LAHTI – HYVINKÄÄ (13.00)

Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot: Katja Sanila / 050 3699 762

Hyvinkääsali juhla

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SYYSKOKOUKSEEN JA PIKKUJOULUIHIN!